Aromatica
Orange Cleansing Sherbet

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 180 g
Beskrivning

Orange Cleansing Sherbet är en oljebaserad rengöring med en frisk doft av apelsin i en härlig sorbet-liknande textur som smälter när den kommer i kontakt med huden. Rengöringen löser skonsamt men effektivt upp makeup, oljebaserade orenheter och smuts samtidigt som den mjukgör din hud. Babassu-olja hjälper till att rengöra porerna på djupet och löser upp vattenfast makeup, solskydd och fettbaserade partiklar.

Extrakt från apelsinskal ger en lätt och mild exfoliering utan att irritera huden. Lämpar sig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Ingen koreansk hudvårdsrutin är komplett utan "double cleansing", du kommer att upptäcka att din hud blir klarare, renare och få en ökad lyster när du integrerar detta steg i din kvällsrutin.

  • Oljebaserad rengöring till alla hudtyper

  • Avlägsnar alla typer av makeup

  • Närande & mjukgörande

  • Bidrar med en mild exfoliering

  • Ger en ökad lyster

  • Vegansk

  • Cruelty Free

Innehåll: 180 g

Användning

Som första steget i din rengöringsrutin, ta en klick av Aromatica Orange Cleansing Sherbet och massera försiktigt med fingrarna på torr hud för att lösa upp makeup, fett och orenheter. Skölj av med ljummet vatten och följ upp med en vattenbaserad rengöring (löddrande/gel/rengöringsmjölk) för att få bort de sista resterna och säkerställa att huden är helt ren. Följ sen upp med toner, serum, fuktkräm etc.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Tocopherol,Canola Oil,Polyethylene,Vegetable Oil,Helianthus Annuus Seed Oil,Prunus Armeniaca Kernel Oil,Cananga Odorata Flower Oil,Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil,Sorbeth-30 Tetraoleate,*Orbignya oleifera seed oil,**Limonene,Cedrus atlantica wood oil,**Benzyl benzoate,**Linalool,**Organic Farming

Upptäck mer som Orange Cleansing Sherbet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product