Blithe
Patting Water Pack Energy Yellow Citrus & Honey

Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Blithe Patting Water Pack Energy Yellow Citrus & Honey

Känner du att ansiktsmask inte riktigt är din grej? Då ska du testa Blithe Patting Water Pack! En banbrytande produkt som kommer får dig att se på konceptet ansiktsmask i ett helt nytt ljus. En s.k "splash mask" som har alla fördelar man vill åt i en mask d.v.s fukt, exfoliering och lyster, men istället för att den ska ligga på i klassiska 20 minuter så gör den jobbet på bara 30 sekunder genom att man "splashar" den över huden varvat med att klappa in den. Kan det bli smidigare? Resultatet blir en mjukare, smidigare hud med en fin, naturlig lyster på nolltid.

Huvudingredienserna i Yellow Citrus & Honey är citron- och honungsextrakt rika på C-vitamin som har en utjämnande och uppljusande effekt på en ojämn hudton. Den innovativa applikationstekniken hjälper masken att snabbt och effektivt absorberas upp av huden så man alltid har tid att unna huden lite vardagslyx i sanna Korean beauty-anda. 60% av ingredienserna är raw, dvs. att de har kallpressats för att bevara deras vitaminer, mineraler och enzymer intakta så de kan tillföra huden maximalt med nytta.

Alla Blithe Patting Water Packs är komponerade av en koncentrerad blandning mjölksyra och botaniska extrakt som jobbar för att snabbt och effektivt förbättra hudens textur och genom regelbunden användning öka dess lyster. Mjölksyran exfolierar skonsamt bort döda hudceller samtidigt som huden tillförs rikligt med fukt och näring.

  • Fokus: Exfoliering, lyster, perfekt som vår-produkt!

  • Mjölksyra

  • Återfuktande

  • Snabb & effektiv

  • Förbättrar huden struktur

Innehåll: 200 ml

Användning

Rengör först ansiktet som vanligt.

  • 15 sekunders-ritual: - Passar bra om du vill ta det i samband med morgonduschen. Ta en full kapsel av Energy Yellow Citrus & Honey och klappa in den i huden, men undvik ögon- och munområdet. Ta sedan vatten från duschen, "splasha" och skölj av.

  • 30 sekunders-ritual: - Häll en kapsel av Energy Yellow Citrus & Honey i en skål med 700 ml ljummet vatten och "splasha" med bägge händer och klappa in blandningen mellan varven. Följ upp med din övriga hudvårdsrutin. Kan användas dagligen, en flaska räcker till ca 30 tvättar

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 67815
Ingredienser

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,PPG-26-Buteth-26,Water,1,2-Hexanediol,Panthenol,Lactic Acid,Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract,Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract,Sodium Lactate,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil,Lavandula Hybrida Oil,Honey Extract,Mentha Piperita (Peppermint) Oil,Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil,Santalum Album (Sandalwood) Oil,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Citrus Limon (Lemon) Peel Oil,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Salvia Sclarea (Clary) Oil,Gardenia Florida Fruit Extract,Juniperus Mexicana Oil

Upptäck mer som Patting Water Pack Energy Yellow Citrus & Honey

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.