Holika Holika
Blueberry Juicy Mask Sheet

(14 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 5 kr

20 kr 25 kr

Du sparar 5 kr

20 kr 25 kr

Variant : 1 pcs
Beskrivning

Blueberry Juicy Mask Sheet från Holika Holika är en vårdande ansiktsmask som passar alla hudtyper som lätt blir oljiga och på grund av överskottstalg. Blåbärsextrakt är huvudkomponenten i denna ansiktsmask, en ingrediens som har kan ha en neutraliserande inverkan på just talgnivåerna i huden, vilket i sin tur leder till en mer balanserad hud med reducerade blemmor och med en yta som håller sig matt längre.

Blueberry Juicy Mask Sheet är även rik på A-, C-, D-vitamin och mineraler som bidrar till en klar och fräsch hud. Masken passar även mycket bra till en känslig hud.

  • Vårdande

  • Balanserar talgproduktionen

  • Agerar antioxidant

  • Kan hjälpa till att förebygga blemmor

Innehåll: 1 st sheet-masker

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-15 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

 

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Alcohol,Triethanolamine,Water,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Allantoin,Fragrance,Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract,Euterpe Oleracea Fruit Extract,Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract,Malpighai Emarginata (Acerola) Fruit Extract

Upptäck mer som Blueberry Juicy Mask Sheet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt