Holika Holika
Less On Skin Emulsion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
259 kr
259 kr
Variant : 180 ml
Beskrivning

Holika Holika Less On Skin Emulsion

Holika Holika Less On Skin Emulsion är en toner som kontrollerar hudens talgproduktion. Den har en antibakteriell- och antiinflammatorisk effekt och förebygger irritation samt blockering av porer. Innehåller hyaluronsyra som är en av de viktigaste komponenterna när det kommer till att bibehålla hudens elasticitet och ungdomliga smidighet.

Holika Holika's serie Less On Skin är speciellt framtagna för en hud som får utstå regelbundna inflammationer. Produkterna har sparsamt med ingredienser och verkar både avslappnande, avstressande och främjar en balanserad, välmående hud. Bio-sackarider skapar en återfuktande skyddsfilm tack vare sin molekylära struktur. Detta skyddar huden från ogynsamma yttre faktorer.

  • Återfuktande
  • Skyddande
  • Passar alla hudtyper, extra bra till en känslig och oljig/acnebenägen hud

Innehåll: 180 ml

Användning

Applicera en liten mängd emulsion på huden med fingertopparna. Jobba in i huden med mjuka, masserande rörelser.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Water,1,2-Hexanediol,Cetyl Ethylhexanoate, Cellulose, Biosaccaharide Gum-4,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylatecrosspolymer

Upptäck mer som Less On Skin Emulsion

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.