Holika Holika
Skin Rescuer Sheet Mask

Ej i lager Fri frakt från 199kr
49 kr
49 kr
Variant : Vita C
Beskrivning

Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C från Holika Holika är en sheet mask med uppljusande effekt och som främjar återställd elasticitet i huden samtidigt som den boostar med vitaminer för antioxidantskydd och lyster. Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

I formulan hittar man förutom vitaminer niadinamid, en form av vitamin B3 som används flitigt inom hudvård för dess uppljusande och utjämnande effekter. Andra nyckelingredienser är malva som verkar reducerande på irritation och inflammation, samt fuktbindande hyaluronsyra och vårdande kamomill. Denna mask passar alla hudtyper och extra bra till dig som vill jobba på lyster samt en jämnare hudton.

  • Uppljusande

  • Passar alla hudtyper

  • Fuktgivande

  • Uppfräschande

  • Vårdande

  • Mjukgörande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract,Niacinamide,Arginine,Fragrance,Magnesium Ascorbyl Phosphate,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Glyceryl Caprylate,Isopentyldiol,Scabiosa Arvensis Extract,PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT,Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract,Glutathione

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Skin Rescuer Sheet Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product