Holika Holika
Soda Pore Deep Cleansing Oil

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
225 kr
225 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

Holika Holika Soda Pore Deep Cleansing Oil

En djupverkande rengöringsolja som avlägsnar makeup och orenheter inuti porerna samtidigt som den återfuktar och ger näring till huden. Rengöringen är mild och är formulerad med olivolja, arganolja, mineralvatten från Harrogate i Storbritannien samt tea tree-olja.

Olivolja främjar en ökad elasticitet i huden samtidigt som den regenererar nya hudceller. Arganolja verkar antiinflammatoriskt och har även desinficerande egenskaper. Harrogate-vatten är berikat med mineraler och har en fin effekt på klåda och hudirritation. Tea tree har en lugnande effect på blemmor/acne.

  • Mild oljerengöring för alla hudtyper
  • Närande och återfuktande
  • Antiinflammatorisk och antiseptisk
  • Reducerar rodnad och irritation

Innehåll: 150 ml

Användning

Pumpa ut lagom mängd i handflatan och massera sedan över torr hud. Emulgera upp med ljummet vatten och skölj sedan av.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Polyisobutene,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Water,Fragrance,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Argania Spinosa Kernel Oil,Sorbeth-30 Tetraoleate,Hexyldecyl Myristoyl Methylaminopropionate,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract

Upptäck mer som Soda Pore Deep Cleansing Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product