It'S SKIN
Prestige Foam D'Escargot

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : 150 ml
Beskrivning

It'S SKIN Prestige Foam D'Escargot

It'S SKIN Prestige Foam D'Escargot är en djuprengörande ansiktsrengöring som vårdar huden samtidigt som den avlägsnar makeup och orenheter från huden. Rengöringen är ideal till dig som önskar starta din hudvårdsrutin med en riktig premiumprodukt som är mer än bara en rengöring.

Prestige Creme Ginseng D´Escargot tillhör It'S SKIN's exklusiva Prestige-serie och är berikad med högkoncentrerad röd ginseng samt K-beauty's signaturingrediens snigelsekretfiltrat. Den innehåller även närande sheasmör, uppljusande niacinamide samt fermenterat extrakt från maitake-svampen som bidrar med kraftfullt antioxidativa egenskaper.

  • Skonsam djuprengöring
  • Anti-age
  • Vårdande och närande
  • Antibakteriellt och antioxidantivt

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera önskad mängd i ansiktet med hjälp av fingertopparna. Massera försiktigt in i det i ansiktet, undvik ögonområdet och skölj sedan av med vatten. Avsluta med en återfuktande dag/nattkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 70408
Ingredienser

Glycerin,Potassium Hydroxide,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Betaine,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Water,Myristic Acid,PEG-32,Sorbitol,Fragrance,Lauric Acid,Acetyl Hexapeptide-8,Pseudoalteromonas Ferment Extract,Snail Secretion Filtrate,TRICHOLOMA MATSUTAKE EXTRACT

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt