Kocostar
Slice Mask Sheet

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Strawberry
Beskrivning

Ta konceptet ansiktsmask till en helt ny nivå med utsökta Slice Mask Sheet Strawberry från KOCOSTAR. Dessa ansiktsmasker boostar huden med massvis av fukt och näring samtidigt som de bidrar med en härlig lyster. Perfekt som snabb uppfräschande behandlning när helst du behöver det.

Slice Mask Sheet Strawberry är en rolig variant av den populära sheetmasken, som istället för att ha ett större tyg/textilark som placeras över hela ansiktet, har mindre delar som kan placeras ut precis där och när du behöver dem. Fördelen är att du inte behöver använda alla på en gång om inte behovet finns, en extra trevlig bonus är också att delarna är formade som små jordgubbsskivor!

  • Lystergivande

  • Passar alla hudtyper

  • Fuktgivande

Innehåll: 2 ark á 6 st masker

Användning

Placera maskerna på ren och torr hud i ansiktet eller på kroppen på de ställen som behöver vård. Låt verka 15-20 minuter. Avlägsna och låt överflödigt serum tas upp av huden.

Upptäck mer som Slice Mask Sheet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product