Skin79
Animal Mask, Dry Monkey

(15 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Kampanj

Vid köp över 999 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Animal Masks från Skin79 tar begreppet "ansiktsmask" till en helt ny nivå med mjuka sheetmasks fullmatade med innovativa, effektiva ingredienskombinationer, och för att inte tala om de supersöta djurmotiven! Dry Monkey är en återfuktande och mjukgörande mask som passar alla hudtyper, men som gör sig mest fördelaktig på en torr, stramande hud.

Dry Monkey Animal Mask innehåller hyaluronsyra som aktiv nyckelingrediens, känd för sin kraftfulla fuktbindande effekt, den är även berikad med kakoeaxtrakt, allantoin samt fröextrakt från bl.a vindruva- och jojoba för att ge en lystergivande effekt samt verka extra återfuktande och vårdande.

  • Sheetmask med djurmönster

  • Intensivt återfuktande

  • Passar en torr/uttorkad hud

  • Hyaluronsyra

  • Lystergivande

  • Textilen gjort av tencel (100% utvunnet från eukalyptusträd)

  • Animal Mask finns även tillgänglig för känslig hud & glåmig/trött hud

Innehåll: 1 sheetmask á 23 g

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 15-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 68200
Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Betaine,Xanthan Gum,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Water,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,1,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Trehalose,Hyaluronic Acid,Fragrance,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract,Theobroma Cacao (Cocoa) Extract,Nelumbo Nucifera Seed Extract,Alantoin,2-Hexanediol.

Upptäck mer som Animal Mask, Dry Monkey

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt