Skin79
Water Splash Mask 2 Step

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Water Splash Mask 2 Step är fuktbomb-sheetmask som passar alla hudtyper, men är en sann räddare i nöden för uttorkad och glåmig hud. Produkten kommer i en innovativ och hygienisk tvådelad förpackning varav den ena innehåller en supermjuk bomullsmask och i den andra delen hittar man själva essencen.

Uppdelningen och portionskonceptet gör att aktiva, koncentrerade ingredienser håller sig fräscha längre och man har därför kunnat använda sig av minimalt med konserveringsmedel. Formulan är baserad på lava-havsvatten vilket är oerhört fuktgivande, det bidrar även med mängder av viktiga mineraler till huden. Water Splash Mask ger en sval känsla vid applicering och hjälper till att reducera eventuell svullnad. Huden lämnas mjuk, avslappnad och uppfräschad!

  • Tvådelad design

  • Intensivt återfuktande & rogivande

  • Uppfräschande

  • Passar alla hudtyper, extra bra för uttorkad hud

Innehåll: 1 st sheetmask

Användning

Rengör ansikte och applicera eventuellt ansiktsvatten. Vik förpackningen och krama till delen med vätskan "spricker" och dränker den mjuka masken med essence. Öppna sedan och applicera masken jämnt över huden. Låt vera i 15-20 minuter, ta av masken och massera/klappa varsamt in resterande essence för optimal absorption.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product