Mandyskin
Mandy IPL 2.0

Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
1995 kr
1995 kr
Variant : White
Beskrivning

Mandy IPL är baserad på teknologin "IPL" (Intense Pulse Light) som sätter hårväxten i vila genom att använda varmt och mjukt ljus. Våra användare ser vanligtvis en varaktig minskning av hårväxt efter endast fyra behandlingar.

Mandy IPL 2.0 kommer att göra din IPL hårborttagningsbehandling ännu snabbare, säkrare och enklare. Denna enhet är skapad med högkvalitativa material, teknik och användarupplevelse. Med den högteknologiska hudsensorn bestämmer enheten vilken intensitetsnivå som är optimal för dig och ger dig en så effektiv behandling som möjligt.

Smart hudtonsensor:

Sensorerna anpassar automatiskt behandlingen efter din unika hudtyp. Personliga behandlingar för utmärkta resultat och en slät hud.

Garanterad len hud:

Med fortsatt användning leder det till långvariga resultat. Ljuset riktar sig mot melaninet i hårfollikeln, vilket bryter cykeln av hårtillväxt.

Prisvärd salongslyx:

En upplevelse och teknologi som tidigare bara matchats av salonger. Få slät hud som på salong hemma till en bråkdel av priset.

Byggd för effektivitet:

Behandla hela kroppen på mindre än 20 minuter. Vi har gjort Mandy 2.0 till en av de snabbaste enheterna med upp till 100 blixtar per minut och ett större blixtfönster.

Artikelnummer: 114621
Dosering & Användning

Användarinstruktioner:

• Raka och rengör behandlingsområdet med tvål innan behandling påbörjas. Använd inte en epilator eller vax eftersom du behöver hårroten kvar för att behandlingen skall få effekt.

• Anslut strömadaptern till ett eluttag.

• Tryck på strömknappen.

• Välj om du vill att din enhet automatiskt ska ställa in din individuella optimala intensitetsnivå eller om du vill välja själv manuellt. Detta gör du på vänster sida på intensitetsmodes-knappen genom att välja M-manuellt eller A-automatisk.

• Vid automatiskt läge krävs ingen vidare inställning innan behandling.

• Vid manuellt läge ställer du in intensitetsnivån genom att klicka på plusknappen. Det finns fem intensitetsnivåer, nivå 1 är den lägsta och 5 den högsta klicka på plusknappen tills lika många lampor lyser som du vill ha intensitetsnivån. Vi rekommenderar att du börjar med en låg nivå de första gångerna och därefter ökar.

• Välj om du vill behandla med automatisk eller manuellt ljusaktiveringsläge.

• Vid automatiskt läge håller du in aktiveringsknappen tills lampan över auto tänds. Placera sedan ljusfönstret mot huden och för IPLen med långsamma rörelser över behandlingsområdet medans ljuset aktiveras automatiskt. Redo-indikatorn tänds när enheten är korrekt placerad.

• Vid manuellt läge aktiveringsknappen placeras ljusfönstret mot huden tills redo-indikatorn tänds, klicka då på aktiveringsknappen. Efter att ljuset tänts, rör enheten och när redo-indikatorn åter tänds klickar du på nytt på aktiveringsknappen. Återupprepa tills du har behandlat hela området.

• Efter avslutad behandling rekommenderar vi att du återfuktar huden med en fuktgivande kräm.

Upptäck mer som Mandy IPL 2.0

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.