Acqua Di Parma
Peonia Nobile

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Body Cream 150 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En piondoftande bodylotion som smälter samman med huden och lämnar den silkeslen och med en pärlskimrande finish. Formulerad med antioxidantrikt pionextrakt och återfuktande och näringsgivande risprotein och mandelolja som verkar för att vårda och skydda huden.

Med doft av Acqua Di Parma Peonia Nobile Edp - En tolkning av pionen, elegant och livfull. Med en kryddig och söt öppning av peppar och hallon, fortsätter doften med en prunkande bukett av pion och pelargon, för att slutligen landa i en sammetslen bas av ambra och patchouli.

Innehåll: 150 ml

Med inspiration från den italienska aristokratins trädgårdar

Den italienska aristokratins trädgårdar är exklusiva platser där konst, natur och kultur möts i harmoni. Med hjälp av trädgårdarnas mest symboliska blommor - Iris, Magnolia, Jasmin, Ros och Pion - porträtteras dessa gömda platser i en serie feminina dofter från Acqua Di Parma.

Toppnoter:

Peppar & Hallon

Hjärtnoter:

Pion, Pelargon & Ros

Basnoter:

Freesia, Ambra, Patchouli & Mysk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.