Hudvård

Problemhud

Torr hud, fet hud eller acne är de vanligaste typerna av problemhud. Med hjälp av rätt behandling och produkter kan du få bukt med dina problem. En torr hud bottnar ofta i en överkänslighet eller allergi, medan en fetare hud ofta beror på att hudens talgkörtlar överproducerar talg, vanligt förekommande i tonåren men som även kan följa med upp i vuxen ålder.

Den torra hudtypen behöver en extra skjuts fukt och näring i rika hudvårdsprodukter. Även fet och oljig hud behöver fukt och näring, men kan hjälpas på vägen med hudvårdsprodukter som har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt för att reducera irritation och inflammation som i sin tur annars kan leda till blemmor och rodnader.

Varje hudtyp kräver sin speciella hudvårdsrutin, och en felbehandlad hud med fel kroppsvårdsprodukter kan snarare förvärra situationen än att förbättra den. Vi har därför samlat ett urval av våra bäst problemlösande produkter som med olika formuleringar hjälper dig att återfå balansen och en välmående, fräsch och vacker hud

Vi erbjuder beprövade och effektiva produkter från märken som Bliss, First Aid Beauty och Mádara.