Nuxe
Créme Prodigieuse Boost Routine

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 69 kr

621 kr 690 kr

Du sparar 69 kr

621 kr 690 kr

Variant : Silky Cream 40 ml, Eye Balm 15 ml
Paketet innehåller
Beskrivning

Boosta huden med fukt och glans med dessa härliga produkter från NUXE. 

NUXE Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Silky Cream - en multi-korrigerande dagkräm som passar dig som fått dina första ålderstecken. Denna ansiktskräm är berikad med ett antioxidantkomplex bestående av jasminblomma som hjälper till att förebygga de negativa effekterna av yttre påfrestningar, som t.ex stress, trötthet och föroreningar - samtidigt som den respekterar hudens naturliga balans.

Multi-Correction Silky Cream har en silkeslen textur som känns komfortabel på din hud. Din hud lämnas jämnare, fräschare och med en strålande lyster!

 

NUXE Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Balm Gel är en ögongel som innehåller botaniskt koffein samt ett antioxidantkomplex som hjälper till att reducera mörka ringar och svullnad. Antioxidantkomplexet innehåller jasminblomma och hjälper till att skydda det känsliga området kring ögonen från yttre påfrestningar, medan koffein ger en uppfriskande känsla och reducerar svullnad.

Multi-Correction Eye Balm Gel har en uppfriskande textur som jämnar ut huden och ger en ungdomligare look med strålande lyster.

Upptäck mer som Créme Prodigieuse Boost Routine

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.