Lancôme
Hydra Zen Yeux

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Anti-Stress Moisturising Eye Care 15 ml
Beskrivning

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Eye Cream är en lugnande och återfuktande ögongelé med rosextrakt som är speciellt anpassad för den känsliga huden runt ögonen. Denna ögongelé motverkar trötthetstecken samt svullnader under ögonen.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 4559

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.