Lancôme
Mousse Èclat

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
295 kr
295 kr
Variant : Self-Foaming Cleanser 200 ml
Beskrivning

Lancôme Mousse Éclat Cleansing Mousse är en skummande rengöringsmousse som rengör på djupet och ger huden en matt ton. Éclat Cleansing Mousse innehåller naturliga papaya- och ananasextrakt som lämnar huden mjuk och med strålande lyster.

  • För normal hud.

Innehåll: 200 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product