Lancôme
Soleil Bronzer

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
419 kr
419 kr
Variant : Sun BB Cream SPF50 50 ml
Beskrivning

Lancôme Soleil Bronzer Sun BB Cream SPF 50 ger huden en jämn och vackert gyllene glöd. Dess mjuka och fylliga konsistens smälter samman med huden och bildar en fin och lätt slöja.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.