Clarins
Soothing After Sun Balm Face & Body

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
295 kr
295 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body ger fukt på djupet, näring och mjukgör huden och är idealisk efter solexponering. Den har en rik icke-oljig balm-textur som är lätt att applicera samtidigt som den har en sensuell, sprudlande doft av tropiska, träiga och blommiga noter.

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body innehåller bl.a solrosextrakt som vårdar huden efter solexponering samt ekologisk aloe vera, vattenmelon-extrakt och sheasmör som ger fukt och näring till huden för att verka mot de uttorkande effekterna av UV-strålar. Den innehåller också Mimosa Tenuiflora-extrakt och derivat av tocopherol som främjar fibroblasternas regeneration för att hjälpa till att förebygga tecken på åldrande orsakat av UV-strålar.

  • Aftersun för ansikte & kropp.

  • Ger fukt på djupet & näring.

  • Mjukgör huden.

  • Icke-oljig balm-textur.

  • Doft av tropiska, träiga & blommiga noter.

  • Förlänger solbrännan.

Innehåll: 150 ml

Användning

Efter solexponering, ta en kall dusch och applicera därefter Soothing After Sun Balm över kroppen och ansiktet. Fortsätt att applicera även ett tag efter solsemestern.

Upptäck mer som Soothing After Sun Balm Face & Body

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product