Collistar
Magic Drops for Body & Legs Self Tanning Concentrate

(10 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 70 kr

279 kr 349 kr

Du sparar 70 kr

279 kr 349 kr

Variant : 125 ml
Beskrivning

Collistar Magic Drops for Body & Legs Self Tanning Concentrate

En brun utan sol som absorberas lätt av huden och är enkel att applicera. Ger kropp och ben en gyllenbrun färg som uppstår redan inom en timme. Garanterar ett jämnt och naturligt resultat. Återfuktande och med anti-age effekt.

Framgången med den revolutionära Magic Drops för ansiktet har gett en ny innovativ Magic Drops avsedd för kropp och ben. Bara några droppar, och precis som magi, på mindre än en timme får huden en djup och intensiv solbränna.

Baserad på en exklusiv formula bestående av extraordinära egenskaper hos den innovativa 'DHA Rapid', vilket halverar den tid som krävs för färgning av huden och garanterar ett snabbt och naturligt resultat - utan risk för fula fläckar. Det magiska 'solkoncentratet' har också en exceptionellt fuktgivande och anti-age effekt.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 125 ml

Användning

Apply evenly to thoroughly clean and dry body and legs.

Upptäck mer som Magic Drops for Body & Legs Self Tanning Concentrate

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt