Elemis
Pro-Collagen Marine Cream SPF 30

Ej i lager Fri frakt från 199kr
1215 kr
1215 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 är en systerprodukt till den prisbelönta Pro-Collagen Marine Cream. Här har man använt sig av samma kraftfulla anti-age-ingredienser tillsammans med SPF 30 för extra skydd mot förtida åldrande.

Solskyddet är formulerat med ny teknologi där traditionella UV-skydd kapslas in för att man ska kunna använda sig av en mindre mängd solskydd utan att kompromissa på effektivitet eller resultat. Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 lägger sig jämnt över huden utan att lämna något vit hinna efter sig. Vid regelbunden användning jobbar krämen att reducera synlighet av linjer och rynkor i huden samt förbättrar spänst och elasticitet.

Innehåll: 50 ml

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Användning

Använd varje morgon. Applicera och värm en liten mängd kräm i händerna och smörj försiktigt över ansiktet, halsen och dekolletaget.

Huvudingredienser
  • Rose - med dokumenterat närande och avslappnande egenskaper.

  • Mimosa - med antiinflammatoriska, balanserande och uppstramande egenskaper.

  • Padina Pavonica - algae från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden

Upptäck mer som Pro-Collagen Marine Cream SPF 30

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.