Så fixar du rött hår!

2017-02-21

Rött hår är en riktig klassiker! Oftast brukar man känna för att färga håret rött till hösten, men även i vår-dagarna är rött hår riktigt snyggt. Colorista erbjuder olika typer av lösningar för att du enkelt ska kunna färga håret rött, oavsett om du vill ha permanent eller bara för ett tag.

Rött hår med washout

Colorista Washout #RedHair är en intensinvtoning som försvinner helt efter några tvättar. Perfekt om man vill kunna variera sin look och inte binda upp sig med en permanent hårfärg. Colorista Washout håller mellan 4-10 tvättar men kan sitta både kortare och längre beroende på hårkvalité. Färgen mattas gradvist av efter varje tvätt. Just denna nyans passar oavsett om du har ljust eller lite mörkare hår, dock blir ju resultatet mer intensivt ju ljusare hår du har (och det sitter dessutom längre då).

I ett ljusare hår. I ett mörkare hår.

Körsbärsröd hårfärg

Colorista Paint #CherryRed har en körsbärsröd ton som passar både i mörkt och ljust hår. Observera dock att resultatet blir mer intensivt och mer långvarigt i ett ljusare hår.

Colorista Paint är färgen för dig som vill ha en permanent effekt. Intensiva färgämnen i en gelcreme-formula ger en härlig och intensiv färg. Välj mellan 10 olika vackra nyanser och skapa just din skräddarsydda, personliga look. Colorista Paint är otroligt lättapplicerad tack vare formulan och den smidiga borsten som medföljer.

Permanent röd hårfärg

Colorista Paint #Ronze är en intensivt röd ton och passar också bra i både ljust och mörkt hår. Denna färg är också permanent som #Cherryred ovan.