Problem och lösningar med The Ordinary!

2018-08-19

Sugen på att uppgradera din hudvård med The Ordinary men osäker på vilken eller vilka produkter du ska börja med? Vi har listat några av de vanligaste hudtillstånden/problemen och matchat med en lösning så att du enkelt kan komma igång med din nya hudvårdsrutin.

Sugen på att uppgradera din hudvård med The Ordinary men osäker på vilken eller vilka produkter du ska börja med? Vi har listat några av de vanligaste hudtillstånden/problemen och matchat med en lösning så att du enkelt kan komma igång med din nya hudvårdsrutin.

Problem: Fuktfattig och stram hud som lätt blir fnasig
Lösning: Hyaluronic Acid 2% + B5
Denna lättviktiga gel passar alla hudtyper och bidrar med intensiv, djupverkande fukt. Innehåller hyaluronsyra av olika molekylvikt och i en koncentration på 2% vilket ger återfuktning i flera hudlager. Huden blir mjukare, smidigare och får en hälsosam lyster.

Problem: Uttorkad/torr hud, glåmighet och tecken på åldrande
Lösning: 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
Kallpressad ekologisk nyponrosolja med många fördelar. Oljan är perfekt för dig som tycker att huden känns glåmig och saknar lyster samt till en hud som börjat visa första tecken på åldrande. Nyponros är även väl använt när det kommer till att reducera synlighet av gamla acne-ärr.

Problem: Fet hud, problem med blemmor och förstorade porer
Lösning: Niacinamide 10% + Zinc 1%
Denna produkt passar dig som upplever att huden blir fet och som ofta får orenheter/blemmor. Formulan med niacinamide (Vitamin B3) och zink balanserar talgproduktionen och förebygger tilltäpptheter. Använd i hela ansiktet eller punktbehandla beroende på behov.

Problem: Hyperpigmentering och mörka fläckar
Lösning: Alpha Arbutin 2% + HA
En transparent gel som fokuserar på att jämna ut hudtonen och reducera synlighet av hyperpigmentering. Det botaniska ämnet Alfa arbutin jobbar för att förebygga ojämn pigmentering samt reducera redan befintliga pigmentfläckar. Kan även ha fin effekt vid acne-ärr. Hyaluronsyra bidrar med effektiv återfuktning.

Problem: Påsar- och mörka ringar under ögonen
Lösning: Caffein Solution 5% + EGCG
Till dig med envisa mörka ringar och svullnad kring ögonen kan Caffein Solution vara räddningen du väntat på. Det är ett ultralätt ögonserum med 5% koffein verkar aktivt för att pigga upp huden, reducera mörka ringar och har även en avsvällande effekt. Passar alla hudtyper.

Problem: Ojämnheter i textur och hudton samt fina linjer och rynkor
Lösning: Lactic Acid 10% + HA 2%
En exfolierande produkt som ger fantastisk effekt på glåmig, ojämn hud. Den stimulerar hudens cellförnyelse och är perfekt till dig som önskar en kraftigare peeling men som även vill åt en återfuktande effekt. Huden får nytt liv och lämnas mjuk, smidig och får lättare att ta till sig efterföljande hudvårdsprodukter för ett ännu bättre resultat.

Problem: Lite av varje; dålig spänst, linjer & rynkor, ojämn hudton
Lösning: "Buffet"
"Buffet" är en allt-i-ett-produkt som har en lösning på det mesta. Produkten passar alla hudtyper och är perfekt när du inte har ett specifikt hudproblem utan snarare vill ge huden en allmän renovering. "Buffet" verkar bl.a uppljusande, reducerar linjer och rynkor, förfinar hudtexturen, återfuktar och boostar hudens kollagensyntes för en förbättrad spänst.