Nyårsafton 2019

Filtrera

Nyårsafton 2019
Nyårsafton är för många årets största festdag! Det är sista dagen på året och efter tolvslaget så blir det ett nytt kalenderår. Till skillnad från julen som det är vanligt att man firar med familjen så är det många som firar nyårsafton med middag och fest med vänner. Denna fest eller middag är också exklusivare än vanligt och många är finklädda. Det är även vanligt med fyrverkerier på denna sista dag på året.

Nyårsafton på eleven
På eleven hittar du allt du behöver för att vara redo för en riktig festkväll.
Hudvård: En vacker hy är den bästa grunden för en festmakeup. Eftersom huden i ansiktet är extra känslig så är det viktigt med en bra hudvårdsrutin. Olika hudtyper kräver olika produkter för att kunna stråla. På eleven hittar du ett stort utbud av produkter som passar olika hudtyper. Vi har allt från ansiktstvätt, ansiktsvatten, serum, peeling till ansiktskrämer. Vare sig du har en känslig- och reaktiv hy, problem med acne- och orenheter eller är ute efter något med anti-age så har vi något för dig.
Lägg också gärna en sheetmask som återfuktar din hy och ger dig ett ljuvligt glow innan du börjar lägga din makeup.

Makeup: För att få sminket att sitta ända in på småtimmarna på det nya året gäller det att grunda ordentligt. Har du inte redan en primer så är det hög tid att skaffa en. En primer ser inte bara till att sminket sitter som det ska, det ger även den hy en flawless finish. Nyårsafton är inte heller dagen att hålla igen utan gå loss på roliga ögonskuggor, glitter, highlighters, counturing och ett riktigt läckert läppstift som blir pricken över i. Men glöm för all del inte att sätta din härliga festmakeup med en settingspray. Den hindrar maken från att flyta ut under kvällen.

Nagellack: Vad matchar en festklänning bättre än ett snyggt nagellack? Svar inget. Så glöm inte att ge dina välmanikyrerade naglar en ljuvlig kulör.
Hårvård: Oavsett om du föredrar ett Hollywoodsvall, ljuva lockar, ett perfekt plattat hår eller härlig volym så har vi stylingredskapen för dig. Dessutom så hittar du olika värmeskydd och hårspray så att ditt hår förblir välmående och frisyren hålls på plats hela kvällen och natten.

Parfym: Ingen nyårsafton är komplett utan en underbar parfym. Men spraya på din doft med finess så att du luktar ljuvligt utan att det sticker i ögonen på din bordsherre/bordsdam. Ett knep är spray, delay and walk away. På så sätt får du exakt rätt mängd doft!

Män: Även alla män behöver tänka på sin grooming till nyårsfesten. Ett ansat vacker skägg är att föredra, och varför inte göra det extra festligt med en skäggolja? Och glöm inte parfymen! Ingen kväll kräver sin parfym som nyårsafton.