Lancôme
Tresor EdP

(2 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199kr Redo att skickas
446 kr * Rek. pris 609 kr
446 kr * Rek. pris 609 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Lancôme Trésor EdP är en romantisk och omslutande doft för kvinnan som älskar kärleken. Toppnoterna är som en fläkt av kronblad, ros och aprikosblomma, innesluten i en vit och ren aura av fyllig persika. Liljekonvalj, vanilj, heliotrop och iris ger en sensuell känsla.

Fräscha blommor och sensuell frukt, en praktfull, parfymerad, pudrad smekning... Lancôme Trésor EdP är allt detta och mycket mer: en ros med ett hjärta av ambra. Doftens hemlighet ligger i den perfekta harmonin mellan toppnoter och hjärtnoter som blandas. Sandelträ och mysk skapar en raffinerad, diskret och helt oförglömlig basnot.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 1342

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt