Parfym

Doft för hemmet

Upptäck en värld av doft! Inred ditt hem med doft för att skapa din egen atmosfär - låt doftljus, doftpinnar och doftsprayer sprida väldoft och hemtrevlig stämning i hemmets alla rum! Doftsinnet tillåter dig att återskapa och skapa nya minnen och förflytta dig genom både tid och rum, en stark upplevelse som om du låter den, adderar en ny dimension till din hemmiljö. Där färg, möbler, och prydnadsting slutar tar doften vid, och adderar ett ytterligare lager av inredning. Välj, precis som när du väljer allt annat i ditt hem, dofter som säger något om dig och din stil för att ge ditt hem sin alldeles egna, särpräglade identitet.

Inred hemmets olika rum med olika rumsdofter

Doft i sovrummet

Välj mustiga och mörka dofter till sovrummet. Noter som amber, musk och cederträ hjälper dig att skapa en romantisk och intim atmosfär.

Doft i vardagsrummet

Inred vardagsrummet med fräscha och blommiga noter, eller en med en doft av nytvättat för att skapa en subtilt väldoftande atmosfär, med doftnoter som inte tar över.

Doft i hallen

Glöm inte hallen! Det här är det första rummet som välkomnar dig och dina gäster, och en första inbjudande doft ger ett minnesvärt första intryck som gärna dröjer sig kvar.

Filtrera