Giorgio Armani
Sì PasSione EdP

(4 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
645 kr
645 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Vad är passion? En stark känsla; en djärvhet; ett mod att leva livet fullt ut. Sì Passione är den senaste doften från Giorgio Armani och är till för kvinnan som är passionerad, feminin och fri. En intensiv, kompromisslös doft för den självsäkra som är villig att göra extrema val - kvinnan som vågar säga ja. Sì Passione är en kraftfull återskapad version av Armanis signaturdoft, och adderar en ny dimension för Giorgio Armanis feminina doftperspektiv - uttryckt med Armanis egna ord "en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet".

Färgen röd är symbolisk för Sì Passiones karaktär och essens - både dess olfaktiva väsen och dess ande. Dess starka visuella identitet understryker vitaliteten i kärnan av Sì Passione-filosofin. Röd är också passionens och kärlekens färg - Passion som får ditt hjärta att slå fortare.

Sì-kvinnan förkroppsligas av Cate Blanchett - en skådespelerska vars styrka ligger i den medfödda förmågan att helt och hållet gå in i varje roll hon tar sig för, för att ständigt återuppfinna sig och berätta en sanning i var och en av hennes skildringar - och finner en ny fasett av sig själv i kampanjen för Sì Passione. Blanchett adderar en passion och glöd i varje karaktär; precis som Sì har hon olika sidor, och olika dofter som definierar hennes olikastämningar.

  • Lanserad: 2018

Doftnoter

Sì Passione speglar signaturdoften av Sì genom Björnbärs Jungle Essence TM nektar, kombinerat med gnistrande, harmoniskt päron. Doften öppnar med glödande kryddig rosa peppar, som en adrenalinkick. Doftens blommiga hjärta slår passionerat tack vare rosen som doftar av transparenta och vegetabiliska kronblad i en modern tolkning; en beroendeframkallande, pudrig heliotrop samt lysande och feminin jasmin absolut, en utsökt men kraftfull blomma som är sensuell och intensiv.

Sì Passione kombinerar intensiv vanilj med blommor från ros, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktig blommig doft som återspeglar den samtida elegansen och styrkan i femininiteten. I hjärtat av Sì Passione återfinns cederträ och den moderna, amber-träiga Orcanox TM, som ger mognad och karaktär till doften som speglar djärva känslor och framkallar äkta passion.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product