Armani

Upptäck Armani och deras väldoftande och ikoniska parfymer för både herr och dam. Parfymerna Si, Code och Acqua di Gio är älskade och hyllade världen över. Armani har även en makeuplinje, Giorgio Armani Beauty, som erbjuder ett stort sortiment med lyxiga produkter som populära Beauty Luminous Silk Foundation och Beauty Lip Maestro Liquid Lipstick. 

Giorgio Armani Si

Giorgio Armani parfym erbjuder ett rikt och stilfullt sortiment dofter, så som Giorgio Armani Si. Denna parfym förkroppsligar Armanis ideal i dess strävan efter en sofistikerad tidlöshet. Som alla Armanis produkter representerar denna doft perfektion och harmoni mellan den färdiga produkten och de förstklassiga råmaterialen. Du kan köpa den hos oss på Eleven, vi är en av de största skönhetsbutikerna online och återförsäljare av Armani. Vi erbjuder fri frakt, fria returer och snabb leverans.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation och Aqua Di Gio

Idén bakom den ikoniska Giorgio Armani Luminous Silk Foundation är strävan efter att belysa och förstärka den naturliga skönheten hos varje kvinna. Denna foundation rättar till och renar din hy för att ge dig en perfekt lyster. Giorgio Armani Aqua di Gio är en havsinspirerad produktserie med dofter både för henne och honom. Doften är stark, sensuell och för ens tanke till Italiens medelhavsstränder.

Giorgio Armani Foundation och ledande hudvårdsteknologi

Giorgio Armani Foundation erbjuder några av de bästa foundations på marknaden av en anledning. Giorgio Armani foundation använder ledande teknologi för att skapa den mest effektiva hudvården med synliga resultat. Luminous Silk foundation är baserad på Micro-fil™-teknologi som möjliggör en fräsch och naturligt hälsosam lyster. Produkten har varit med oss ett tag och många har försökt efterlikna den, men Armani är Armani och den är fortfarande ledande.

Giorgio Armani Si är en elegant och vågad parfym

Giorgio Armani Si kombinerar tre doftackord som gör doften elegant och unik; svartvinbärsnektar ackord, modernt chypre-ackord och mysk-artat ljust träackord. Doften är vågad utan att vara påträngande och kombinerar väl med den moderna kvinnans starka, självständiga, och sensuella ideal. Hos Eleven.se kan du köpa denna parfym som EdT (Eau de Toilette), EdP (Eau de Parfume), och som Intense EdP.

Giorgio Armani parfym herr och Giorgio Armani parfym dam

Giorgio Armani parfym dam och Giorgio Armani parfym herr eftersträvar samma ideal. En sofistikerad tidlöshet som lyfter fram det bästa hos både kvinnor och män. Dofterna skiljer sig, men tanken förs till samma typ av karaktär. Dofterna tar plats och attraherar oss utan att vara påträngande. Den talar om en självsäker och självständig person som vill visa sig i sitt bästa för oss andra. Parfymerna ligger i tiden och dess doft påminner om den moderna individens ideal. Prova en Armani doft du med!

Giorgio Armani Silk Foundation lyfter fram vår naturliga skönhet

Giorgio Armani Silk Foundation förkroppsligar Giorgio Armanis dröm om att lyfta fram vår naturliga skönhet. Hans övertygelse var att det bästa råmaterialet för skönhetsprodukter är vi själva. Människan är som oslipade diamanter och med lite hjälp blir vi äkta juveler. Giorgio Armani Silk Foundation, vars samtida och historiska succé talar för att hans dröm har förverkligats, är till för oss alla.

Giorgio Armani Fluid Sheer och The Armani Glow

Giorgio Armani Fluid Sheer hör tillsammans med Giorgio Armani Luminous Silk Foundation det ikoniska och välkända paret produkter "The Armani Glow" som många professionella make-up artists föredrar. Giorgio Armani Fluid Sheer är enkel att applicera. Den förskönar, korrigerar och skulpterar dina drag för att ge en fräsch lyster. Den är ljusreflekterande, kommer i tolv olika nyanser och passar alla olika hudtoner. Det är inte svårt att förstå varför The Armani Glow har uppnått den nivå av beundran som den har uppnått.

Giorgio Armani Code för tanken till Italiens landsbygd

Giorgio Armani Code är en av Armanis mest bästsäljande produkter. Med en bas av tonkabönor och guaiacträ ger parfymen av en frisk och kryddig doft. Doftens intensitet och dess nyanser för tanken till Piemontes vingårdar och skogar. Om Giorgio Armani Acqua di Gio representerar den italienska kusten, så representerar Giorgio Armani Code den italienska landsbygden.

Filtrera