Dolce & Gabbana
Pour Homme EdT

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 148 kr

591 kr 739 kr

Du sparar 148 kr

591 kr 739 kr

Variant : EdT 75 ml
Passar ihop med
Dolce & Gabbana
75 ml
Beskrivning

Dolce & Gabbana Pour Homme Eau De Toilette

En mans parfym måste vara i maskulint tecken. Ett tecken så viktigt för en kvinna när hon närmar sig en man. Ett tecken så viktigt för en man som ger sin själ till en kvinna.

Ett tecken på personlighet. Ett tecken som viktigare än alla de andra som är tydligen mer märkbar... Dolce & Gabbana-mannen med sin speciella Dolce & Gabbana-stil har sin egen doft. En blandning av äkta ironi och nonchalans som varje människa kan identifiera sig med.

En stimulerande, dynamisk, lockande, aggressiv fräschör som uttrycker sin dualism genom citrus (bergamott, mandarin, apelsin, citron) som samtidigt påminner om sötman av apelsiner och dess vilda och på vissa sätt avlägsna sidan.

Den lugnande friskhet av lavendel för tankarna till södra Frankrike. Enkelheten i salvia och dragon blandas med intensiv, kraftfull kardemumma och peppar.

Den stryktåliga maskulina ännu exotiska, fria doft av ädelträ (sandelträ och cederträ), en stark, inåtvänd touch av tobak, lustfyllda frisk doft av myskartade och överraskande noter av kumarin och tonkaböna.

Innehåll: 75 ml

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Mandarin, Apelsin, Neroli & Citron.

Hjärtnoter

Naturlig lavendel, Sage, Tarragon, Kardemumma & Peppar.

Basnoter

Sandelträ, Ceder, Tobak, Iris & Tonkabönor.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.