Dolce & Gabbana Parfym

 

Synonymt med Italiensk glamour och Sicilianska traditioner så skapar Dolce & Gabbana lyx på ett modernt och okonventionellt sätt, genom att kombinera innovation med ursprunget från Medelhavet. Dolce & Gabbana översätter sina glamorösa runway-kollektioner till sensuella dofter, med inspiration från varumärkets rötter från medelhavet.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One är en feminin och modern doft med en stark personlighet. Doften har också en dragning åt det orientaliska genom hjärtnoter i jasmin och basnoter i söt mysk och amber. Toppnoten som möter dig direkt är litchifrukt och persika, vilket även gör doften blommig. Även Dolce & Gabbana Light Blue har basnoter i amber och mysk, men här bryts det tunga av med toppnoter som Granny Smith och blåklocka.

Dolce & Gabbana The One For Men

Naturligtvis hittar du även en Dolce & Gabbana The One For Men hos Eleven. Även här finns amber i botten, denna gång tillsammans med tobak och cederträ, två mycket manliga doftnoter. En elegant och sensuell doft som helt klart är modern men också en tidlös klassiker. Dolce & Gabbana parfym är dofter som tilltalar sofistikerade och moderna män och kvinnor.

Dolce & Gabbana Pour Homme - den lyxiga doften

En annan mycket omtyckt herrdoft från Dolce & Gabbana är Dolce & Gabbana Pour Homme, en maskulin doft. Även här återfinner vi starka, manliga dofter som cederträ, sandelträ och tobak, uppblandat med fruktiga toppnoter av mandarin och apelsin. En hjärtnot av lavendel lugnar och balanserar de hetsiga doftämnena och naturliga kryddor som salvia och dragon gör att det tunga inte tar över. Dolce & Gabbana Pour Homme är en doft för mannen som vill göra intryck.

Handla Dolce & Gabbana The One hos Eleven

När du sprider doften av Dolce & Gabbana The One omkring dig kommer många att vända sig om. Det är en lyxig doft som passar alla kvinnor som vill ha det där lilla extra. Den uttrycksfulla parfymen har en extra dos av friskhet genom sina fruktiga inslag och man känner även av liljan. En väldigt feminin, passionerad och sensuell doftkreation.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme med en annorlunda touch

Herrdofter från Dolce & Gabbana är starka och maskulina, men de har ändå sina speciella särdrag. Medan Dolce & Gabbana The One For Men Edt framhäver det oförtäckt sydländska manar Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme snarare fram det charmiga och förföriska med toppnoter av grapefrukt och enbär, och basnoter av ekmossa och mysk. Doften av peppar och rosenträ lägger en eldig sexighet till doften. Handla dina D & G-parfymer på eleven.se och ta del av vårt generösa erbjudande om fri frakt och fria returer!

Kvällens doft - Dolce & Gabbana The One Royal Night

Dolce & Gabbana The One Royal Night är en mycket exklusiv herrdoft som andas maskulinitet som passar den sofistikerade, moderne mannen. Dolce & Gabbana The One Royal Night tar oss med på en mystisk resa till Mellanöstern med dess gåtfulla och sensationella dofter. Doften hör hemma i den kryddiga och rika dofttraditionen från Orienten och speglar de många kulturer som funnits där genom tiderna, fast på ett nytt sätt.

Dolce & Gabbana Tarot 3 L´Imperatrice Eau de Toilette 50 ml

Dolce & Gabbana Tarot 3 L´Imperatrice Eau de Toilette 50 ml är härskarinnan över överdådiga dofter för kvinnor från D & G. Exotiska frukter och dofter från jasmin och cyklamen med en bas av mysk och sandelträ kommer ur den stilrena parfymflaskan. Basen är tung och lyxig, men hjärtnoter av vattenmelon och toppnoter av rabarber och röda vinbär ger doften fruktighet och sötma. Dolce & Gabbana Tarot 3 L´Imperatrice Eau de Toilette 50 ml är klart beroendeframkallande!

Dolce & Gabbana Sicily - tillbaka till ursprunget

Med Dolce & Gabbana Sicily har de italienska doftmakarna tagit steget tillbaka till sitt ursprung och gett oss en passionerad doft som uttrycker hela den sicilianska själen i en modern tappning. Doftblandningen med en bas i orientalisk vanilj och blommiga toppnoter får dig att tappa fattningen. Beställ din del av Italien redan idag hos Eleven!

Filtrera