Gucci
Gucci Guilty Absolute EdP

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 205 kr

614 kr 819 kr

Du sparar 205 kr

614 kr 819 kr

Variant : EdP 50 ml
Beskrivning

Gucci presenterar sin djärvaste doft hittills; Absolute Pour Homme. En banbrytande, distinkt och otroligt maskulin doft som förkroppsligar den moderna, sensuella och fria mannen som doften är gjord för. Absolute Pour Homme är ett genialiskt samarbete mellan Gucci's creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas, och resultatet talar för sig själv, Gucci Guilty Absolute Pour Homme är verkligen den enda av sitt slag, en doft utanför ramen av traditionella regler.

Hemligheten bakom Guilty Absolute Pour Homme är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather™ , som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, samt tränoten Golden Wood™ som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambernoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.

  • Lanserad: 2017

Toppnoter

Woodleather™

Hjärtnoter

Golden Wood™

Basnoter

Patchouli-oljor & vetiver

Upptäck mer som Gucci Guilty Absolute

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt