Hugo Boss
Hugo Iced EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 124 kr

495 kr 619 kr

Du sparar 124 kr

495 kr 619 kr

Variant : EdT 75 ml
Passar ihop med
Hugo Boss
75 ml
Beskrivning

Med inspiration från den klassiska doften Hugo Man EdT kommer Hugo Iced; en kraftfull, krispig och uppfriskande doft för mannen som oförskräckt kastar sig ut i en värld som snurrar allt snabbare, i jakt på äventyr och spänning. Iced EdT riktar sig till den nya generationen med budskapet om att leva ut sina drömmar och att se möjligheter i allt du tar dig för. Doften har fått den ikoniska Hugo Boss-flaskan, men med en frostig, metallisk finish som går hand i hand med de kyliga, krispiga ingredienserna, och utgör en källa till uppfriskande energi, djärv fräschör och en boost av självförtroende när du behöver det som mest.

Hugo Iced EdT öppnar upp med pigga, friska toppnoter av iskall mint i en explosion av svalkande fräschör som väcker både kropp och sinnen och gör dig redo för att ta dig an dagens alla utmaningar. En iskall, frostig effekt skapas genom samspelet mellan de uppfriskande toppnoterna och den innovativa hjärtnoten av vilt te - en kraftfull och exotisk ingrediens som lekfullt kombinerar enbär och pomerans. Kombinationen ger ett intryck av djärv kaxighet, vilket ger en extra boost av självförtroende och framhäver den unika karaktären hos HUGO Man. Den djupa och intensiva basnoten har en maskulin doft av vild vetiver som förankrar doften ytterligare och ger ett fräscht och dynamiskt intryck.

Lanserad: 2017

Toppnot

Iskall mint

Hjärtnot

Vilt te

Basnot

Vetviver

Upptäck mer som Hugo Iced

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.