Påsk

Filtrera

Strunta i godiset i år och fyll påskägget med en massa härlig skönhet istället! Hos oss på eleven hittar du allt du önskar inom makeup, hudvård, parfym och hårvård. Och det bästa av allt är att du inte behöver trängas i någon affär eller stå i någon lång kö, utan du kan lätt klicka hem det du vill ha hemma i sommarn när du vill. Vi har dessutom snabba leveranser och fri frakt.

Här är några saker som garanterat går hem:

Parfym: Vill vill inte ha en ny och härlig parfym? På eleven hittar du parfymer för alla tycken och smak, till exempel blommiga, kryddiga, söta, friska, fruktiga, sensuella, fräscha och exotiska. Dessutom har vi allt från dyra och exklusiva designerdofter, trendiga kändisparfymer till billiga och prisvärda parfymer. Tycker du att det känns osäkert att köpa en parfym så kan du alltid smygkika i personens badrumsskåp och kolla vilken parfym hen använder och satsa på en deodorant, duschkräm, after shave eller bodylotion i samma doft. Då kan du vara säker på att personen som får ägget redan gillar doften.

Hudvård: En ljuvlig ansiktskräm, ett lyxigt serum eller en skön ansiktsmask är också uppskattade presenter. Dessutom är de lagom stora att rymmas i ett påskägg.

Makeup: Smink kan vara väldigt personligt, men en mascara, ett fint läppglans eller en snygg rouge kan aldrig bli fel.

Nagellack: Nagellack är roligt och man kan aldrig ha för många. Så ett nagellack i en fin kulörgår hem hos de flesta!