Estée Lauder
Revitalizing Supreme

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 142 kr

567 kr 709 kr

Du sparar 142 kr

567 kr 709 kr

Variant : Global Anti-Aging CC Creme SPF10 30 ml
Kampanj

Köp valfria Estée Lauder-produkter för 750 SEK och få en gåva med en härlig Estée Lauder-trio, värde 680 kr. 

Beskrivning

En färgad dagcreme innehållande alla anti-age fördelar som Supreme-seriens övriga produkter, och som reducerar linjer, rynkor, trist och matt hud. Ger huden en vacker, naturlig färg samtidigt som den skyddar med SPF 10. Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Creme SPF 10 anpassar sig till just din huds specifika behov.

Den innehåller en självjusterande färg med pigment som anpassar sig efter din hudton och som ger en vacker utstrålning med mycket lyster. Den hjälper till att reducera olika typer av ålderstecken så som linjer, rynkor, och uttorkning samtidigt som den förbättrar hudens fasthet med hjälp av Estée Lauders banbrytande IntuiGen Technology®. Huden känns behaglig och får ett dagligt solskydd. Kan antingen användas enbart som en fuktighetskräm eller under din foundation.

  • Färgad dagcreme

  • SPF 10

  • Reducerar synbarheten av ålderstecken

  • Anpassar sig efter din huds specifika behov

Innehåll: 30 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product