Maybelline
Fit Me Concealer

Ej i lager Fri frakt från 199kr
95 kr
95 kr
Variant : 15 Fair 6.8 ml
Beskrivning

Fit Me Concealer från Maybelline - ett måste i alla sminkväskor. Den smidiga förpackningen och mjuka filtapplikatorn gör att du kan Maybelline Fit Me Concealer har fort blivit mångas favoriter, och är en enastående och prisvärd produkt. Denna concealern suddar i ett nafs ut ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen utan att dölja hudens naturliga lyster. Den låter din hud andas och matchar din hud, för ett naturligt resultat. Maybelline Fit Me Concealer finns i flera härliga nyanser och vi är säkra på att du kan hitta dig en favorit här hos oss.

Innehåll: 6.8 ml

Tips:

  • För bästa resultatet med att täcka ojämnheter, så är det alltid bäst att ha en Fit Me Concealer som ligger ton i ton med din hud. Om man applicerar den före eller efter foundation är en smaksak, men ha i åtanke att du använder dig utav spot-concealing - att du lägger täckningen där den behövs och inte i mängder.

  • Önskar du ljusa upp under ögonen så kan du gå en till två nyanser ljusare med din Maybelline Fit Me Concealer ifrån Maybelline - det kommer att pigga upp och ge mycket dit. Du kan också applicera en ljusare concealer där du önskar highlighta i ansiktet, i mitten på ansiktet, kindbenets högsta punkt och också på hakan.

  • Visste du också att man kan använda Fit Me Concealer för att bronza ansiktet, och också använda som contouring? Använder du en ton som är ungefär två steg mörkare än din egna färg. Använder du en som är lite varmare så blir det som en bronzad effekt för att ge lite naturlig färg till ansiktet. Tar du istället en som är lite kallare/gårare i tonen så fungerar det som en snygg och naturlig contouringfärg. Applicera under kindbenen, vid tinningarna, längst med käklinjen och lite i globlinjen och blanda ut så att eventuella kanter försvinner - så snyggt!

Upptäck mer som Fit Me Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product