Maybelline

"Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline!" Maybelline New York är ett av världens största makeupmärke och karaktäriseras av kvalitet, tillgänglighet, trendkänsla och innovation. Märket är lekfullt, inspirerande och erbjuder någonting för alla.

Företaget startade som ett litet familjeägt företag, och expanderade snabbt till en utav dagens största märken på marknaden. Inspirationen kom ifrån när systern i familjen en dag försökte återskapa en fascinerande look ifrån ett modemagasin, och använde sig då utav enkla hjälpmedel hemmavid för att få samma resultat. Där och då växte idén till att skapa ett världskänt märke som kunde erbjuda produkter som inspirerades utav det allra senaste, som varje person skulle kunna efterlikna enkelt på egen hand.

Maybelline håller sig alltid uppdaterade på vad som efterfrågas och syns i det allra senaste modet, och skapar därefter sina produkter. Märket erbjuder ett stort sortiment utav produkter och nyanser, vilket i sin tur leder till att man själv enkelt kan återskapa de allra senaste makeuptrenderna själv, antingen till vardag eller fest. Filosofin är att det ska vara lätt för alla att applicera makeupen och slutresultatet ska vara högkvalitativt. Det är inte bara namnet som gör anknytningen till New York uppenbar, utan även den personliga stilen, den självständiga attityden och den starka anknytningen till mode. Sminket ska göra ett statement vid första anblick, och utstråla det självständiga och det allra modernaste.

Filtrera