Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Almond 50 ml
Passar ihop med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivning

BB Cream är en multifunktionell dagcrème med fem egenskaper i en och samma crème. Täckande, fuktgivande, ljusreflekterande, anti-aging och dämpar rodnader och blemmor. Den fuktgivande dagcrèmen med botanisk hyaluronsyra innehåller färgpigment i nyanser som jämnar ut och gör huden naturligt vacker med fin lyster. De ljusreflekterande pigmenten får fina linjer och rynkor att synas mindre. Ett naturligt anti-aging komplex minskar påverkan av UV-strålar och fria radikaler. Det hjälper också huden att stå emot annan negativ miljöpåverkan, dämpar rodnader och har en lugnande effekt.

Applicera över ansiktet varje morgon efter rengöring och toner. Fördela jämnt från pannan, över näsan, kinder och hakan. Jämna noga ut kanterna mot öron, hårfäste och hals. Vid behov, applicera din vanliga dagcrème först.

Artikelnummer: 27123

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.