Lily Lolo
Mineral Foundation

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 139 kr

140 kr 279 kr

Du sparar 139 kr

140 kr 279 kr

Variant : Candy Cane SPF15 10 g
Beskrivning

Lily Lolo Mineral Powder Foundation är en ren produkt som enbart innehåller naturens finaste mineraler och fri från parabener, nanopartiklar och Bismuth Oxychloride. Produkten är även fri från olja, kemiska substanser och färgämnen. Den har en naturlig finish och är lättaplicerad: Knacka ut, slå av och borsta in. Hudvänligt. Den lätta formulan verkar vårdande och blir ett steg i de dagliga hudvårdsrutinen.

Ljusreflekterande partiklar

Innehåller ljusreflekterande partiklar som ger en jämn och fin hy. Produkten låter huden andas och framkallar inte pormaskar. Är hållbart och motståndskraftig mot vatten, svett och tårar. Innehåller ett bredspektrigt naturligt solskydd.

Innehåll: 10 g

Användning

  • Knacka ut en liten mängd foundation i locket som du sedan arbetar in i din Kabuki-borste.
  • Slå av överflödet mot lockets kant.
  • Borsta in med lätta cirkulerande rörelser för ett jämnt resultat. Applicera sedan i tunna lager till önskad täckning. Kom ihåg att en liten mängd räcker långt!

Partytips: För en extremt täckande finish blandar du lite Mineral Cover Up med din foundation.

Ingredienser

May contain:,CI 77499,CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77007,Zinc Oxide,Mica (CI 77019),CI 77000

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Mineral Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.