IsaDora
Foundation Blender

Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : Dark
Beskrivning

Är din favoritfoundation där hemma inte rätt nyans för dig längre? Justera din foundation för en ljusare eller mörkare nyans till en som passar just dig under årets alla säsonger. Isadora Foundation Color Blender gör det lätt att få din foundation att matcha med just din hudton vare sig det är mitt i vintern eller när du varit på några veckors semester i solen.

Du bör utgå från en foundation me din underton för att skräddarsy rätt nyans till dig. Foundation Color Blender har en högkoncentrerad och kan byggas på i täckningsgrad.

  • Tillgänglig i 2 nyanser

  • Oparfymerad

  • Klinisk testad

Innehåll: 15 ml

Anvädning

  1. Skaka flaskan ordentligt före användning

  2. Applicera den foundation som du vill justera på baksidan av handen

  3. Tryck på pipetthatten till Foundation Color Blender och addera en droppe till din foundation. Foundation Color Blender är rikt pigmenterad, så en liten droppe räcker långt

  4. Använd fingrarna för att blanda din foundation med Foundation Color Blender. Addera flerdroppar om du vill att nyansen ska bli ännu ljusare eller mörkare

  5. Applicera mixen som en vanlig foundation i ditt ansikte - använd fingertopparna eller IsaDora Make-up Blender Sponge

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Foundation Blender

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.