IsaDora
Foundation Blender

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 30 kr

119 kr 149 kr

Du sparar 30 kr

119 kr 149 kr

Variant : Dark
Beskrivning

Är din favoritfoundation där hemma inte rätt nyans för dig längre? Justera din foundation för en ljusare eller mörkare nyans till en som passar just dig under årets alla säsonger. Isadora Foundation Color Blender gör det lätt att få din foundation att matcha med just din hudton vare sig det är mitt i vintern eller när du varit på några veckors semester i solen.

Du bör utgå från en foundation me din underton för att skräddarsy rätt nyans till dig. Foundation Color Blender har en högkoncentrerad och kan byggas på i täckningsgrad.

  • Tillgänglig i 2 nyanser

  • Oparfymerad

  • Klinisk testad

Innehåll: 15 ml

Anvädning

  1. Skaka flaskan ordentligt före användning

  2. Applicera den foundation som du vill justera på baksidan av handen

  3. Tryck på pipetthatten till Foundation Color Blender och addera en droppe till din foundation. Foundation Color Blender är rikt pigmenterad, så en liten droppe räcker långt

  4. Använd fingrarna för att blanda din foundation med Foundation Color Blender. Addera flerdroppar om du vill att nyansen ska bli ännu ljusare eller mörkare

  5. Applicera mixen som en vanlig foundation i ditt ansikte - använd fingertopparna eller IsaDora Make-up Blender Sponge

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.