Bobbi Brown
Intensive Skin Serum Foundation SPF 40

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
540 kr
540 kr
Variant : 6 Golden 30 ml
Beskrivning

Skapar en sund och vacker hud. Intensive Skin Serum Foundation SPF40 innehåller litchi-, bambugräs- och svampextrakt som ger huden förnyad energi. Resultatet är en fräsch och ungdomlig hud. Den silkesmjuka formula glider lätt över huden med en felfri och naturlig finish - du kan förvänta dig omgående resultat och kontinuerlig förbättring. Perfekt till normal och torr hud. Till alla som önskar de vårdande egenskaper som finns i ett serum samt en felfri och naturlig finish.

Användning

Skaka flaskan ordentligt före användning. Pumpa ut två droppar på handryggen eller din foundationpensel. Applicera produkten vid näsa och mun eller andra områden där du upplever rodnad eller ojämnheter i huden. Tona in formulan i huden med hjälp av Bobbi Browns Full Coverage Brush, en svamp eller dina fingrar för att uppnå komplett täckning.

Upptäck mer som Intensive Skin Serum Foundation SPF 40

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.