Bobbi Brown
Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 1 Warm Ivory 30 ml
Beskrivning

En fullt täckande foundation som håller i 16 timmar och ger en naturlig, flerdimensionell matt finish som känns behaglig, låter huden andas och ger en perfekt finish. Silkig emulsion skapad med en kallfusionsprocess som ger en perfekt balanserad blandning av hudförbättrande ingredienser, oljekontrollerande och naturliga pigment. Den är otroligt mjuk och glider smidigt på huden. Formeln är testad i extrem hetta och fuktighet, och håller i 16 timmar mot både vatten och fukt. Flexibel täckning som inte lägger sig i veck eller blir ojämn. Naturliga pigment insvepta i en mjuk gelbas som nästan flyter på huden och reflekterar ljuset för att förstärka hudens naturliga konturer och dimension. Täcker direkt rodnad, missfärgning och porer med full men naturlig täckning. Hudälskande formel som inte orsakar acne. Innehåller algextrakt och naturliga mineralpuder som hjälper till att kontrollera överflödsglans. Samtidigt ger fuktbindande glycerin en mjuk och fräsch återfuktning. Huden känns balanserad och behaglig, aldrig stram. Forskningsresultat: Efter ett fyra veckor långt konsumenttest med 101 deltagare ansåg: - 96 % att huden direkt såg mindre glansig ut - 93 % att porerna såg ut at minska direkt - 92 % att huden såg jämnare ut hela dagen - 91 % att huden såg fräsch ut hela dagen - 84 % att huden kändes återfuktad - 81 % att foundationen klarade alla aktiviteter Innehåller inte parabener, ftalater, sulfater, sulfiter eller gluten. Dermatologiskt testad, orsakar inte acne. Vem passar den: perfekt för normal till fet hud.

Användning

Applicera på ren, återfuktad hud med en svamp eller valfri borste - använd Bobbi Browns Foundation Brush eller Full Coverage Face Brush för bästa resultat.

Upptäck mer som Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt