Bobbi Brown
Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 135 kr

314 kr 449 kr

Du sparar 135 kr

314 kr 449 kr

Variant : 3 Beige 30 ml
Beskrivning

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 är en foundation som ger full täckning och en naturlig matt finish. Denna hållbara flytande foundation formuleras i en kall fusionsprocess i hög hastighet. Den håller sig behaglig och återfuktande på huden trots den fulla täckningen. Den innehåller hudnära pigment som reflekterar ljuset och framhäver hudens naturliga kontur och dimension.

Den silkeslena och viktlösa emulsionen blandas lätt ut på huden och hjälper till att dölja rodnad och missfärgningar. En dos av marint sockerrör och naturliga mineralpuder kontrollerar fett för en hy med ett balanserat, matt utseende. Makeupen håller i 16 timmar och ger en viktlös, naturlig känsla. Den lägger sig inte i veck eller ränder, och är vattenfast samt resistent mot svett och fukt.

  • Passar normal till fet hy.
  • Fri från parabener, sulfater, ftalater, sulfiter & gluten.
  • Håller i upp till 16 timmar.

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product