By Terry
Êclat Opulent

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1095 kr
1095 kr
Variant : 1 - Natural Radiance 30 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 500 kr och få en lyxig necessär med Hyaluronic Powder Mini 1,3 gram, värde 200 kr. 

Beskrivning

By Terry Éclat Opulent är en återfuktande foundation med anti-aging egenskaper! Med en universell persikorosa nyans som anpassar sig efter alla hudtoner. Formulerad med hyaluronsyra och dadelextrakt för att verka återfuktande och fyllighetsgivande och ge huden ett "lyft", samt reducera synligheten av fina linjer och rynkor.

SoftLift, en optisk rynk- och pigmentfläckskorrigerare, verkar för att justera ofullständigheter i textur och ton, samtidigt som ett proteinrikt antioxidant-komplex skyddar huden mot fria radikaler. För en jämn, pudrig och fräsch look med hälsosam lyster!

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en lite mängd i hela ansiktet med hjälp av en borste eller fingrar, och fokusera på rynkor, linjer, håligheter och skuggor.

Upptäck mer som Êclat Opulent

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product