Clarins
Everlasting Compact Foundation

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
449 kr
449 kr
Variant : SPF9 114 Cappuccino
Beskrivning

Everlasting Compact SPF 9 är en ultimat kompaktfoundation till den som önskar en felfri hy från morgon till kväll. Med en anpassningsbar täckning tar denna foundation hand om att "sudda ut" imperfektioner, reducera rodnader ge en utjämnande effekt på hudtonen utan att lägga sig kakigt eller kompromissa med hudens välmående och komfort.

Formulan i Everlasting Compact SPF 9 jobbar med Clarins' exklusiva, trefaldiga skydd mot föroreningar, fria radikaler och UV-strålning, (SPF 9), för att ge huden det dagliga skydd den behöver. Ger en matt finish som säkrar en lysterfull, mjuk och återfuktad hud hela dagen. Innehåller bl.a ekologiskt quinoaextrakt (hjälper till att förstärka hudens barriär) samt bambupuder (matterande egenskaper).

  • Upp till 15 timmars hållbarhet

  • Naturligt matt finish

  • Mjukgörande & återfuktande formula

  • Tillgänglig i flera nyanser

Innehåll: 10 ml

Användning

Applicera produkten med lätta rörelser från ansiktets mitt ut mot ansiktets konturer, tona därefter ned mot halsen samt ut mot hårfäste och öron. För en matt finish och medium täckning, applicera med en torr applikationssvamp. För ett heltäckande resultat, applicera med fuktig svamp. Ett helt naturligt resultat får du om produkten applicera med en puderborste.

Upptäck mer som Everlasting Compact Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.