Collistar
Serum Foundation Perfect Nude

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 64 kr

255 kr 319 kr

Du sparar 64 kr

255 kr 319 kr

Variant : 0
Beskrivning

För en ''andra-hud-effekt'' - Collistar Serum Foundation Perfect Nude är en ljuvlig serumfoundation som hjälper till att jämna ut hudtonen samt ge en perfekt finish samtidigt som huden får vård. För en felfri makeup!

Denna högteknologiska foundation innehåller en kombination av en ultra-sensorisk serumtextur som blir som en "andra hud" vilket ger en omedelbar komfort samt mikroniserade pigment för att ge en extraordinär nyans samt sitta länge. Den har en byggbar täckning och puder med mjukt fokus hjälper till att fånga ljusrefketioner fö ren lätt, förfinad hud med glödande finish. Formulan är återfuktande, berikad med vitamin E, och skyddar mot fria radikaler. Den har en smidig pipett för perfekt mängd. För en återfuktad, skyddad hud som ser felfri och glödande ut hela dagen!

  • Fri från parabener.

  • Täpper ej igen porerna.

  • Dermatologiskt testad.

  • SPF 15.

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Serum Foundation Perfect Nude

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product