e.l.f.
Beautifully Bare Foundation Serum

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 40 kr

119 kr 159 kr

Du sparar 40 kr

119 kr 159 kr

Variant : Light/Medium SPF25
Beskrivning

Skapa en felfri look med naturlig finish. Denna viktlösa silkeslena formula smälter sömlöst på huden och ger en strålande, ungdomlig bas. Den ljusreflekterande finishen hjälper till att minimera synlighet av porer och fina linjer för perfekt täckning.

Ett bredspektrat skydd på SPF 25 står sig mot både UVA- och UVB-strålning, och formulan är full av vitaminer så som A, C- och E, tillsammans med fröolja från grapefrukt, olja från granatäpple samt gojibär som hjälper till att ljusa upp, återställa, ge näring till- och skydda huden. För aningen mer täckning och en med skräddarsydd nyans, blanda produkten med E.l.f Cosmetics Flawless Finish Foundation för en mer personlig effekt.

Fördelar
  • Naturlig finish

  • Lystergivande

  • UVA/UVB-skydd

  • Rik på vitaminer

  • Närande

Användning

Pumpa ut produkt och fördela den jämnt över huden. Jobba in i utåtgående rörelse med en foundationsvamp eller borste. Repetera för mer täckning.

Ingredienser

Upptäck mer som Beautifully Bare Foundation Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product