-20%
rabatt

Giorgio Armani
Beauty Armani To Go Cushion

Ej i lager Fri frakt

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

556

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

556
Variant :
Andra färger :
Beskrivning

Giorgio Armani Beauty My Armani To Go Cushion Foundation

Armanis hemlighet för perfekt hud i farten. My Armani To Go Iconic Cushion Foundation är mer än cushion foundation, det är en it-accessoar för dig som vill ha ett perfekt ansikte var som helst och när som helst. Den nya generationens accessoar som kombinerar en avancerad formula och en smidig, resevänlig, kompakt och professionell applikator.

En essence-in-foundation-formula baserad på toppmodern teknologi, för en fulländad accessoar. My Armani To Go Cushion erbjuder fantastisk täckning, en behaglig känsla och silkeslen lyster. Med en modeskapares precision ger den perfekt balans mellan skräddarsydd täckning som kan byggas upp och känslan av att inte bära någon makeup alls.

  • Ultralätt flytande foundation i cushion-format
  • SPF 23
  • Kommer med smidig applikator
  • Felfri, naturlig finish
  • Byggbar

Innehåll: 15 g

Användning

Dutta försiktigt mitten av applikatorn på kudden så att den suger upp foundation. Svep sedan applikatorn över huden för att fördela produkten i ansiktet och dutta för att jämna ut. Upprepa appliceringen beroende på vilken täckningsgrad som önskas. Avsluta med att dutta foundation under ögonen och runt näsa och läppar med den spetsiga änden av applikatorn.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.