IsaDora
Nude Cushion Foundation

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Variant : 09 Nude Blonde 15 g
Beskrivning

Få en enkel och snabb applicering av din foundation med IsaDora Nude Cushion Foundation. Du får en förpackning innehållandes en mjuk luftig kudde som innehåller IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation. Med denna funktion blir din makeup snabb och smidig och du får perfekt dosering av din foundation. Förpackningen ser ut som en puderdosa och är perfekt att ha i handväskan för touch-ups under dagen.

När din dosa är slut fyller du enkelt på den genom att droppa IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation i cushion förpackningen.

Storlek: 15 g

Specifikationer

  • Smidig applicering.

  • Smart förpackning.

  • Påfyllningsbar dosa.

  • Vårdande ingredienser som Vitis Vita, Aloe Vera, Vitamin E.

  • Passar alla hudtyper.

  • Oparfymerad.

  • Kliniskt testad.

Användning

När du ska applicera produkten pressar du sponge-applikatorn mot kudden. För att få ett mer täckande resultat - pressa hårdare mot kudden för att få fram mer foundation. Appliceras över ansiktet med sponge-applikatorn, börja i mitten av ansiktet och arbeta utåt.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Nude Cushion Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product