IsaDora
Nude Super Fluid Foundation

(7 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 10 Nude Porcelain 30 ml
Beskrivning

En flytande foundation med en lätt känsla och textur. IsaDora Nude Super Fluid Foundation smälter enkelt in i din hud och lämnar den med en nude, täckande och perfekt finish med en lätt känsla! Denna foundation har en pipett-funktion tack vare den så flytande konsistensen som enkelt ger dig tillräckligt med droppar för att skapa en vacker, perfekt bas.

  • Passar alla hudtyper.

  • Ingår i Nude Essentials

Innehåll: 30 ml

Artikelnummer: 37237
Användning

Skaka flaskan väl innan användning. När flaskan är stängd, tryck på pipetten för att fylla den med foundation. Skruva av pipetten, och tryck igen försiktigt för att få ut en liten mängd foundation (denna foundation är väldigt dryg så lite räcker). Applicera sedan med hjälp av dina fingrar eller önskad foundationborste.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Nude Super Fluid Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt