The Ordinary
Coverage Foundation

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
99 kr
99 kr
Variant : 1.0 N Very Fair Neutral
Beskrivning

The Ordinary Coverage Foundation hjälper dig att uppnå en perfekt finish! Coverage Foundation innehåller SPF 15 för att skydda huden, samtidigt som formulan ger full täckning tack vare rika pigment. Den ger en full täckning, samtidigt som den ger en naturlig finish och känns lätt på huden.

The Ordinary Coverage Foundation är berikad med rika pigment och tack vare The Ordinary's "proprietary spreadability system" blandas den jämnt ut på huden för att ge en naturlig look. Den ger en semi-matt finish och sitter på plats hela dagen! Denna foundation finns tillgänglig i flera olika nyanser som man delat upp i 3 kategorier: 1 är framtagen för en mycket ljus till jus hudton, 2 för en medium hudton och 3 för en mörkare hudton. Bokstaven på slutet av nyansen indikerar vilken underton nyansen har: P för rosa, R för röd, N för neutral och Y för gul.

  • Vegansk.

  • Cruelty free.

  • Fri från alkohol, nötter, gluten och soja.

  • Finns i flera olika nyanser.

Innehåll: 30 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product