Yves Saint Laurent
All Hours Foundation

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 132 kr

397 kr 529 kr

Du sparar 132 kr

397 kr 529 kr

Variant : B10 Porcelain 25 ml
Beskrivning

All Hours Foundation från YSL, en foundation du kommer älska att bära. Denna fulltäckande 24-timmars-foundation med SPF 20 skapar en magnifik och felfri makeup som ser nyapplicerad ut hela dagen lång, och du behöver aldrig tänka på touch-ups.

Den höga täckningsgraden gör att All Hours Foundation "suddar ut" synlighet av porer, imperfektioner samt jämnar ut hudtonen. Den långa hållbarheten på upp till 24 timmar är möjlig tack vare en mycket hög koncentration av ultrafina, oljeabsorberande pigment som täcker- och jämnar ut samtidigt som den aldrig blir kakig, torkar, flagnar eller krackelerar. Formulan är "gnuggsäker", oljefri och står sig emot fukt, värme, vatten och svett tack vare flexibla pigment och hudälskande ingredienser för en felfri täckning och en fräsch hud från morgon till kväll.

Sist men inte minst så är denna formula berikad med ett antioxidantrikt extrakt från svart tea, som bidrar med lyster till huden samtidigt som det skyddar mot föroreningar.

  • Mjuk, matt finish

  • SPF 20

  • Medium till full täckning

  • Passar alla hudtyper

  • Vattenresistent

  • Oljefri

Innehåll: 25 ml

Användning

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product