L'Oréal Paris
Glow Mon Amour Highlighting Drops

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Variant : Glow de Coco
Beskrivning

En härlig- och lättanvänd produkt som ger en strålande lyster till både ansikte och kropp. Med endast några droppar av L'Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops får du en fräsch och hälsosam glow som lyfter din look oavsett tillfälle. Formulan är berikad med närande kokosolja som bidrar med en exotisk doft samt verkar mjukgörande på huden.

  • Lystergivande

  • Passar alla hudtyper & hudtoner

  • Vårdande formula

Innehåll: 15 ml

Användning

Denna produkt går att använda på flera olika sätt, antingen för att få en fin lyster i hela ansiktet eller för att ljusa upp vissa utvalda delar av ansiktet.

För att få ett jämnt och skimrande resultat i hela ansiktet kan du blanda ner en till två droppar av Glow Mon Amour Highlighting Drops i din vanliga foundation och därefter applicera som vanligt.

Vill du hellre endast ljusa upp delar av ansiktet kan du ta en droppe och lägga på den högsta punkten av ditt kindben, näsroten och under ögonbrynet.

Upptäck mer som Glow Mon Amour Highlighting Drops

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt